Keep it simple | Do it right

U heeft een juridische vraag, maar weet niet waar u terechtkunt? Of u wilt er liever niet meteen mee naar een advocaat stappen?

SimplyRight levert u het antwoord op die vraag. Snel en accuraat. Want SimplyRight staat voor een vlotte en laagdrempelige toegang tot juridische advies. Voor iedereen.

Wij zijn een onafhankelijk, online juridisch kantoor. Zowel bedrijven als particulieren doen een beroep op onze service met vragen als:

  • Hoe bescherm ik mijn bedrijfsnaam of product (als merk)?
  • Is mijn webshop of bedrijfswebsite volledig in regel met de wettelijke voorschriften?
  • Hoe stel ik algemene voorwaarden op, toegespitst op mijn bedrijfsactiviteiten?
  • Hoe word ik als consument beschermd wanneer mijn pakje niet (tijdig) wordt geleverd?
  • Wat met de aan- of verkoop van mijn woning? Welke opschortende voorwaarden dien ik op te nemen wanneer ik bod uitbreng op mijn droomwoning?
  • Op welke clausules moet ik letten wanneer ik een contract teken?

Ons business model is erop gericht om u professionele en betaalbare juridische ondersteuning te bieden. Zonder dat u uiteraard moet inboeten op kwaliteit of service.

Wie zijn we?

Matthias Marck

Matthias Marck (1985) is master in de rechten (Universiteit Antwerpen). Hij heeft ervaring als bedrijfsjurist, onder meer voor een internationale verzekerings- en vastgoedgroep, een vooraanstaand handelsinformatiebedrijf, alsook voor een wereldleider in de verpakkingsindustrie en recyclage.

Matthias bouwde een ruime expertise op rond juridische oplossingen voor bedrijven. Hij gelooft dat ondernemers dankzij correct advies geschillen of reputatieschade kunnen vermijden, maar dat ze er ook een concurrentievoordeel mee behalen.

Daarnaast is hij expert in de rechtsgebieden die particulieren aanbelangen. Naast consumentenbescherming zijn dat onder meer huurwetgeving en vastgoedrecht (aan- en verkoop van onroerende goederen).

Adres

Vaartdijk 21-2110 Wijnegem (Antwerpen)

Ondernemingsnummer

0658.941.982